Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Medicinpriser

Høfebermedicin behøver ikke være dyr for at være god.

Betaler du hellere 6,89 kr. for dit daglige forbrug af antihistaminer end 1,52 kr.? I følge Ekstra Bladets research er vi rigtig mange allergikere, der lader os påvirke af reklamer og annoncer for høfebermedicin, og derfor kan svare ja på dette spørgsmål.

Det er et vigtigt emne, som Ekstra Bladet har taget fat i, for det handler om, at vi som allergikere lader os påvirke, og derfor som i det angivne eksempel gerne betaler op til 5 gange så meget for medicin, selv om det for manges vedkommende slet ikke er nødvendigt at bruge så stor en del af budgettet på selvsamme medicin. Der findes langt billigere alternativer, som for de flestes vedkommende er lige så godt.

Eller som Peter Plaschke, formand for Dansk Selskab for Allergologi, og overlæge på Allergiambulatoriet på Gentofte Hospital udtaler til avisen:

"Mindst halvdelen af allergikerne kan nok nøjes med at bruge det billigste middel. Derfor plejer vi at sige, at man altid skal starte med det. Er det ikke godt nok, må man prøve med de dyrere midler."

Så medallergiker, lad pollensæson være tidspunktet, hvor vi sammen bliver bedre til at vælge det medicinalternativ, der lige pludselig giver os plads i økonomien til at få en sjov hverdag hver dag også i den lange pollensæson.

 

Web Content Display Web Content Display