Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Vores organisation

Astma-Allergi Forbundet tog i 2010 navneforandring til Astma-Allergi Danmark.

Astma-Allergi Danmark er blevet én samlet landsdækkende forening i stedet for et forbund af lokalforeninger. Men det betyder på ingen måder, at vi forsvinder lokalt.

Med vores nye navn har vi også fået nye og reviderede vedtægter. I de nye vedtægter siger vi bl.a. farvel til de selvstændige lokalforeninger med egen generalforsamling osv. Nu bliver vi i stedet ét kød og blod med ét landsmøde.

Læs om vores indsatsområder

 

 

 

Masser af lokale aktiviteter

Men hvad så med det lokale arbejde og engagement? Heldigvis er der ingen grund til at frygte, at spændende lokale initiativer og aktiviteter går tabt.

For det første vil en del af de lokale aktiviteter, vi kendte fra tidligere tider, fortsætte ind i den nye struktur. Det er nemlig sådan, at du i den nye struktur har mulighed for at oprette lokale netværk, hvilket flere gode kræfter fra de gamle lokalforeninger allerede har gjort.

Netværksgrupper

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du selv ønsker at bidrage med fx i form af en netværksgruppe. Nogle har valgt at tjene sagen som lokale kontaktpersoner, og andre igen vil påtage sig opgaven som kommunerepræsentanter.

Der er altså masser af muligheder for lokalt arbejde – både i den gamle form vi havde i Astma-Allergi Forbundet, men også meget gerne på helt nye måder afhængigt af, hvad der trækker, interesserer og fylder hos vores medlemmer. Forhåbentligt får vi også et personligt indspark fra netop dig.

Vi glæder os til både lokalt, regionalt og på landsplan at betjene dig som medlem med gode arrangementer og tilbud.

Få indflydelse

Brænder du for astma-allergi sagen har du rig mulighed for at få indflydelse. Enten på vores årlige regionsmøder, ved at opstille som kommunerepræsentant eller ved at opstille til bestyrelsen. Glæd dig til en spændende tid fremover som medlem af Astma-Allergi Danmark.

Astma-Allergi Danmark er en demokratisk medlemsorganisation med ca. 10.000 medlemmer.

Web Content Display Web Content Display