Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Kemilex-app

KEMILEX til Iphone og Android. Undgå unødvendig kemi i dine plejeprodukter.

Vi har lavet vores populære værktøj KEMILEX til en app. Nu kan du også tjekke produkter for unødvendig kemi, når du fx står i butikken og køber ind. Du kan også bruge app'en til at se, hvilke produkter der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

 

Sådan bruger du KEMILEX

Hent KEMILEX i dag

iOS

Android

 

Hvad er KEMILEX

KEMILEX er et omfattende værktøj, du kan bruge til at tjekke dine plejeprodukter for unødvendig kemi. KEMILEX indeholder mere end 755 forskellige beskrivelser af indholdsstoffer, der løbende bliver opdateret af Astma-Allergi Danmarks erfarne toksikologer.

Du kan vælge at tjekke dine plejeprodukter i hjemmet og på indkøbsturen, eller du kan søge blandt de mange produkter i databasen, der alle er deklarerede i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

KEMILEX giver dig muligheden for at gennemskue de komplicerede indholdsfortegnelser bag på din shampoo, hudcreme, sæbe, voks, deodorant osv.

KEMILEX i udlandet

Som bonus kan du bruge KEMILEX i hele Europa, da databasen benytter inci-navne som er standard i Europa. Bemærk dog, at det kun er opslagsfunktionen, du med fordel kan bruge i udlandet, da produkterne i selve databasen kun forhandles i Danmark. Du kan altså tage en tilfældig solcreme ned fra hylden på ferien, vende den om, slå indholdsstofferne op og på den måde finde ud af om den indeholder allergifremkaldende stoffer. 

Privatlivspolitik

Astma-Allergi Danmark eller deres samarbejdspartnere opbevarer ingen personhenførbare informationer om brugeren eller brugen af app’en.

Kemilex beder om adgang til telefonens kamera ved brug.

Dette tillader brugere, at tilføje egne produkter – med billede. Astma-Allergi Danmark har IKKE adgang til billeder, der bliver taget med Kemilex og disse bliver kun gemt på brugerens telefon.

For udvidet persondatapolitik læs mere her

Web Content Display Web Content Display

Gi' os en
hånd...

Vi arbejder hårdt for at give astmatikere og allergikre en lettere hverdag med bl.a. KEMILEX.


Vi vil gerne have din støtte, så vi kan gøre endnu mere.


Bliv medlem for under 20 kr. om måneden.

Web Content Display Web Content Display

Sådan bruger du
KEMILEX