Web Content Display Web Content Display

Sammen står vi stærkere

Astma-Allergi Danmarks deklarationsordning har eksisteret siden 1976 og er det eneste non-profit allergimærke på det danske marked.

Omkring 50 virksomheder har produkter deklareret i samarbejde med os. Det bliver til omkring 1000 produkter i Danmark og omkring 300 produkter i den øvrige verden. Og listen vokser hurtigt.

Vores samarbejdspartnere tæller både store virksomheder som Derma, Neutral, Urtekram, L’Oreal og Procter & Gamble og mindre virksomheder som Allison, Persano, Eastport, Quilts of Denmark, Kemex og Nopa. Hovedparten af dem har været med i ordningen i mange år.

Allergi er i fremmarch – markedet vokser

Ifølge Videncenter for Allergi har mindst 10 pct. af Danmarks befolkning kontaktallergi over for ét eller flere kemiske stoffer og 2-4 pct. af dem, der har kontaktallergi, har allergi over for parfume.

Tallet stiger hvert år og dem, der rammes, bliver yngre.

Samtidigt kan vi mærke en øget opmærksomhed omkring kontaktallergi i resten af verden og dermed også en interesse for produkter med Den Blå Krans. Den Blå Krans er repræsenteret i over 40 lande i Asien, Mellemøsten, Australien og USA. Derfor vokser markedet for produkter med Den Blå Krans både i Danmark og i udlandet.

Vi gør jer synlige

Kontakteksem er i langt de fleste tilfælde betinget af miljøet. Det vil sige, at man får allergi af det, man er i berøring med. Derfor betyder det noget, hvad der er i de produkter, der kommer på huden.

Vores logo på jeres produkter gør hverdagen lettere for forbrugeren – og det gør en forskel for jer.

Når vi har godkendt jeres produkt, har I lov til at:

  • anvende logo og teksten "Deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark" på emballagen
  • anvende logo og tekst efter konkret aftale, når I markedsfører det deklarerede produkt


Det betyder, at jeres produkter får en bedre allergiprofil:

  • I signalerer, at forbrugernes sundhed ligger jer på sinde og taler dermed til den voksende gruppe af sundhedsbevidste forbrugere
  • I støtter en positiv markedsudvikling


Som en naturlig del af et godt samarbejde tilbyder vi at omtale alle nye produkter:


Desuden vil vi gøre opmærksom på produktet i vores telefonrådgivning, når forbrugere ønsker vejledning.

Mange kender allergimærket Den Blå Krans

  • 92% af kvinder med børn i alderen 0-5 år
  • 85% af familier med kontaktallergi, parfumeallergi eller andre hudlidelser


Den Blå Krans er lige så kendt som Svanen.

Sammen om markedsføring

Udover det, vi tilbyder alle vores kunder, kan vi også gå ind i et individuelt samarbejde med jer om konkrete markedsføringskampagner eller -materialer. Hvis I ønsker en snak om det, så kontakt Chef for Den Blå Krans, Rikke Bille på rb@astma-allergi.dk eller på tlf. 43 22 21 61.

Bliv erhvervssponsor

Når I har produkter med Den Blå Krans, er det oplagt også at tegne et erhvervssponsorat. Tegner I et erhvervssponsorat vil jeres firmas navn fremgå af vores hjemmeside, og I vil kunne sætte en ”vi støtter Astma-Allergi Danmark” knap på jeres hjemmeside.

Kontakt os

Hvis I er interesseret i at få Den Blå Krans på nogle af jeres produkter eller allerede har Den Blå Krans på og ønsker at tale om muligheder i forhold til markedsføring, så kontakt Chef for Den Blå Krans, Rikke Bille på rb@astma-allergi.dk eller på tlf. 43 22 21 61.

Web Content Display Web Content Display

Bliv erhvervsmedlem

Web Content Display Web Content Display

Find Den Blå Krans
på Facebook!

Web Content Display Web Content Display

Rikke Bille
Chef for Den Blå Krans
Tlf. 43 43 59 11
rb@astma-allergi.dk

Contact image

Web Content Display Web Content Display