Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Du kan forebygge kontaktallergi

Kontaktallergi er den eneste allergi, der kan forebygges. Derfor giver det god mening at gå efter produkter med Den Blå Krans.

Kroppen husker

Hvis huden bliver udsat for et allergifremkaldende stof, der kan trænge ned i huden som fx parfume, kan der ske en aktivering af de hvide blodlegemer i lymfeknuderne, der sidder dybt i huden.

Hvis du aldrig kommer i berøring med parfume igen, sker der ingenting. Men bliver du udsat for parfumen igen, vandrer de hvide blodlegemer op til hudoverfladen og giver en betændelseslignende reaktion, der viser sig som eksem på huden. Denne reaktion tager op til 48 timer, så eksemet kan vise sig flere dage efter udsættelsen.

Hyppighed og mængde har betydning

Jo oftere du udsættes for et stof og jo større mængder, du udsættes for, jo større er risikoen for at få kontaktallergi. Du kan derfor minimere risikoen, hvis du bruger produkter med Den Blå Krans.

Har du en allergi at tage hensyn til?

Har du allerede allergi over for ét eller flere stoffer, kan Den Blå Krans også være en hjælp. Vi stiller krav om at stoffer, der er kendt som allergene, ikke må være i produkter med vores mærke på. Vi kan ikke give en garanti, men Den Blå Krans er et effektivt pejlemærke.

Læs mere om

 

Web Content Display Web Content Display

Gratis rådgivning

Ring og bliv klogere på din astma, allergi eller eksem!


Tlf. 43 43 42 99
 

Hverdage kl. 9-12 og onsdag kl. 16-18

Web Content Display Web Content Display